• banner2-1
  • banner2-3
  • banner1-3

Napa Pilih kita

  • Certification

    Certification

    Kabeh produk sertifikat sistem ISO9001 kualitas nasional lan sertifikat sistem lingkungan Proteksi internasional ISO14001 lan sistem kesehatan pendhudhukan internasional OHSAS sertifikat lan sertifikat CE persetujuan
  • Opah

    Opah

    Swara taun, MuTong gained akeh kaurmatan kaya 3.15 National Enterprises Integritas lan AAA Demo Unit of Quality, ajining diri, layanan ing China lan Cina inovasi Jeneng Brand, lan Cina Famous Brand.
  • Serivce

    Serivce

    MU Tong Amusement Toy Innovation punika root.Win-menang punika foundation.We nandheske ing ningkatake teknologi kanggo menang pasar lan nggawe pasukan komersialisasi technical kanggo nggawe macem-macem sing luwih peralatan hiburan kualitas kanggo pelanggan.
  • Product

    Product

    We kudu 15 taun pengalaman ing prodhuksi peralatan rekreasi njero ruangan ruangan lan lan kita nggawe efforts unremitting kanggo gawé standar donya paling lan paling ramah lingkungan, lan peralatan hiburan paling aman.

ABOUT

us

Shanghai MU Tong Amusement Toy Co., Ltd.Innovation punika root.Win-menang punika madegé

Shanghai Mu Tong Amusement Toy Co., Ltd.is dumunung ing Shanghai Chedun Industrial Park.It punika Enterprises lengkap kang nggabungke R & D, desain, Pabrik, sale, instalasi, layanan bebarengan, mrodhuksi njero ruangan ruangan lan rekreasi equipment.It devotes dhewe kanggo nyedhiyani fasilitas rekreasi kualitas kanggo real estate, Kindergartens, lurung-lurung, komunitas, taman, Hotel wisata, taman banyu lan kabeh jinis tema parks.

ndeleng More

warta paling anyar

  • 26/10/17

    The 16th International Trade Fair For Toy...

    maca liyane
  • Welcome customers from the United States to visit our factory
    17/10/17

    Welcome customers from the United States ...

    Today, from the United States customers to visit the factory in Shanghai Mutong, the customer said on Mutong  factory is very satisfied, we appreciate the very professional, factory production process integration, pro...
    maca liyane
  • 2017 China (Shanghai) International Landscaping Trade Fair
    27/06/17

    2017 Lands China (Shanghai) International ...

    2017 China (Shanghai) International Landscaping Trade Fair iki dianakaké ing Shanghai World Expo Exhibition Hall saka 7 Juni kanggo 9. Shanghai Shepherd melu ing pameran lan ngrambah lengkap ...
    maca liyane
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Key