Gambar Company

38a0b9231

Shanghai MU Tong Toys Co., Ltd.Innovation is the root.Win-win is the foundation

Shanghai MU Tong Toys Co., Ltd.is located in Shanghai Chedun Industrial Park.It is a comprehensive  enterprises which combines R & D, design, manufacture, sale, installation, service together, produces indoor and outdoor recreation equipment.It devotes itself to provide high quality recreational facilities for real estate, kindergartens, streets, communities, parks, hotels, tourist resorts, water parks and all kinds of theme parks.

Proyek utama kita kanggo mbangun sistem produk kang fokus ing peralatan rekreasi Indoor lan ruangan, lan nakal bèntèng, lan peralatan expansion, lan kombinasi minger, lan peralatan fitness, lan taman, lan masyarakat facilities.We nggawe macem-macem sing luwih peralatan hiburan kualitas kanggo produk customers.Our wis kasil diekspor kanggo luwih saka 20 negara lan wilayah kaya Eropa, Rusia, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan lan Afrika, etc.and akèh pelanggan dipercaya lan ngalembana kekuatan products.Strong kita, nganyari industri

We nandheske ing ningkatake teknologi kanggo menang pasar lan nggawe pasukan komersialisasi technical kanggo nggawe macem-macem sing luwih peralatan hiburan kualitas kanggo pelanggan.

We kudu 15 taun pengalaman ing prodhuksi peralatan rekreasi njero ruangan ruangan lan lan kita nggawe efforts unremitting kanggo gawé standar paling gedhé lan paling ramah lingkungan, lan ing equipment.Today hiburan paling aman, pasar internasional lan konsumen saya mbutuhake pangayoman lingkungan lan syarat kualitas barang, lan kita ngenalaken sawetara teknologi lingkungan pangayoman lan peralatan, lan Integrasi teknologi anjog ing Kulon lan China, lan Ngatur lan irisan lan prakaryan ngelas lan polish karo facilities.Having modern macem-macem peralatan, simplified platform operasi lan personel profesional, Mu Tong bisa duwe teknologi dhuwur-tech produksi lan liyane produk kualitas kang wis dibangun terus lan kinerja pinunjul kanggo nggayuh kinerja produk banget, kang bisa njamin safety produk lan kekiatan, lan mimpin inovasi industri lan nganyarke industri .

MuTong mbuktekaken donya sing uga bisa nggawe Ajaib produksi modern kanggo pindhah ing kerjasama pembangunan path.Strategic sustainable lingkungan loropaken anyar, pangaturan profesional.

Branding tansah siji saka pembangunan strategis MuTong.It makaryakke ing model bisnis chain lan Protestan, keuntungan nyoto, kualitas, konsep layanan efisien kanggo nindakake layanan ranging kabèh teknologi kanggo produk saben customer lan kanggo nyedhiyani solusi sakabèhé ngluwihi bayangan saka pelanggan miturut sarat saka pelanggan, lan departemen desain wis dodolan bakal nindakake budget rinci miturut syarat customer, lan departemen technical sale bakal ngatur desain bahan lan produksi miturut sarat desain, lan Staff engineering bakal nginstal produk miturut perjanjian construction, lan sawise-sale personel pangopènan bakal ngawasi proses lan njaga produk, lan ana engineers profesional kanggo kabeh wektu.

Limalas taun pengalaman ndadekake MuTong muter peran utama ing baris iki bisnis lan nggawe "pesawat operator" saka rekreasi peralatan account njero ruangan ruangan lan global, lan kanggo mbangun donya saka dhewe ing sawetara kutha misuwur lan panggonan apik ing ngarep lan abroad.Among wong, ing "swarga anak kang" project kalebu dolanan ASD anak kang Zhejiang Wenling lan peralatan rekreasi segara Suzhou Xi lan dE lan ing, lan peralatan kabel tali extension kaping Hangzhou kothak lan Fortune Plaza KARTUN Jiangsu Shengze lan liyane kondhang area komersial kaya ngulandara park.In Kajaba iku, ana ekstensi tali kawat ruangan saka Ningbo lan peralatan ruangan saka Longfeng Wetland Park Daqing Heilongjiang, lan papan kanggo dolanan Outdoor Sports Leisure Park of njamin Song Jia Cheng Ming Xi HU.Brand, lan Yayasan saka strength.MUTONG nggawe gaya anyar iku duwe ing baris saka hiburan dolanan sertifikat facilities.International Anak lan pakurmatan Minangka anggota saka China Sporting Goods Federasi lan Association Toy Cina, MUTONG wis tancep kanggo ngiyataken kesadaran Manajemen kualitas lan ngleksanakake standar paling kenceng saka kontrol kualitas lan kanggo gawé karo Roh saka ISO, lan kabeh produk ISO9001 sertifikat sistem kualitas nasional lan ISO14001 internasional sertifikat sistem lingkungan pangayoman lan sistem kesehatan pendhudhukan internasional OHSAS sertifikat lan disetujoni sertifikat CE, lan wis ditetepake sistem manajemen kualitas safety lan njogo ngukur, kang diasuransiake dening Peoples Insurance Company saka China.

Swara taun, MuTong gained akeh kaurmatan kaya 3.15 National Enterprises Integritas lan AAA Demo Unit of Quality, ajining diri, layanan ing China lan Cina inovasi Jeneng Brand, lan Cina Famous Brand.MuTong terus digawe breakthroughs lan dijupuk prestasi anyar lan dadi paling competitive peralatan rekreasi njero ruangan ruangan lan Manufaktur Enterprises lan account karo impact global kuwat.

 Kanggo nggawe reputasi karo banget kualitas lan kanggo netepake status perusahaan karo strength.To profesional nggawe jaman anyar inovasi saka brand.MUTONG nasional bakal nelukake pasar lan donya lan bakal mbangun internasional misuwur merek lan nggawe lingkungan hiburan sehat lan aman karo gagasan seger Unlimited, lan bakal dadi cikal bakal anané Desainer lan Pabrik dolanan anak kang ing donya.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

WhatsApp Online Chat !