• banner2-1
  • banner2-3
  • banner1-3

Naha Pilih Us

  • sertipikasi

    sertipikasi

    Sakabéh produk anu sertifikasi Sistim ISO9001 kualitas nasional jeung sertifikasi Sistim perlindungan lingkungan internasional ISO14001 jeung sistem kaséhatan penjajahan internasional OHSAS sertifikasi jeung sertifikasi CE persetujuan
  • kaajenan

    kaajenan

    Leuwih taun, MuTong geus miboga loba honors kawas 3,15 Nasional usaha Integritas na AAA démo Unit of Quality, reputasi, layanan dina Cina jeung Cina Innovate Ngaran Brand, sarta Cina Inohong Brand.
  • Serivce

    Serivce

    MU Tong hiburan kaulinan Juara teh root.Win-win teh foundation.We keukeuh on innovating téhnologi meunang pasar jeung nyieun gaya commercialization teknis pikeun nyieun rupa luhur alat hiburan kualitas pikeun konsumén.
  • barang

    barang

    Simkuring gaduh 15 taun pangalaman dina ngahasilkeun alat rekreasi indoor na outdoor sarta kami anu nyieun usaha unremitting ngahasilkeun standar di dunya pangluhurna sarta paling ramah lingkungan, sarta parabot hiburan paling aman.

Ngeunaan

urang

Shanghai MU Tong hiburan kaulinan Co., Ltd.Innovation teh root.Win-win nyaeta yayasan

Shanghai Mu Tong hiburan kaulinan Co., Ltd.is lokasina di Shanghai Chedun Industrial Park.It mangrupakeun usaha komprehensif nu ngagabungkeun R & D, desain, pabrik, diobral, instalasi, layanan babarengan, ngahasilkeun indoor na outdoor rekreasi equipment.It devotes sorangan nyadiakeun fasilitas rekreasi kualitas luhur keur real estate, kindergartens, jalan, komunitas, taman, hotél, resorts wisata, taman cai jeung sagala rupa taman tema.

nempo More

bérita paling énggal

  • 26/10/17

    The 16th International Trade Fair For Toy...

    maca deui
  • Welcome customers from the United States to visit our factory
    17/10/17

    Welcome customers from the United States ...

    Today, from the United States customers to visit the factory in Shanghai Mutong, the customer said on Mutong  factory is very satisfied, we appreciate the very professional, factory production process integration, pro...
    maca deui
  • 2017 Cina (Shanghai) Internasional Lansekap Arsitéktur Trade Fair
    27/06/17

    2017 Lands Cina (Shanghai) Internasional ...

    2017 Cina (Shanghai) Internasional Lansekap Arsitéktur Trade Fair dilaksanakeun di Shanghai Dunya Expo Pameran Aula ti 7 Juni nepi 9. Shanghai Shepherd milu dina paméran jeung kahontal hiji lengkep ...
    maca deui
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk