• banner2-1
  • banner2-3
  • banner1-3

Naha Pilih Us

  • sertipikasi

    sertipikasi

    Sakabéh produk anu sertifikasi Sistim ISO9001 kualitas nasional jeung sertifikasi Sistim perlindungan lingkungan internasional ISO14001 jeung sistem kaséhatan penjajahan internasional OHSAS sertifikasi jeung sertifikasi CE persetujuan
  • kaajenan

    kaajenan

    Leuwih taun, MuTong geus miboga loba honors kawas 3,15 Nasional usaha Integritas na AAA démo Unit of Quality, reputasi, layanan dina Cina jeung Cina Innovate Ngaran Brand, sarta Cina Inohong Brand.
  • Serivce

    Serivce

    MU Tong hiburan kaulinan Juara teh root.Win-win teh foundation.We keukeuh on innovating téhnologi meunang pasar jeung nyieun gaya commercialization teknis pikeun nyieun rupa luhur alat hiburan kualitas pikeun konsumén.
  • barang

    barang

    Simkuring gaduh 15 taun pangalaman dina ngahasilkeun alat rekreasi indoor na outdoor sarta kami anu nyieun usaha unremitting ngahasilkeun standar di dunya pangluhurna sarta paling ramah lingkungan, sarta parabot hiburan paling aman.

Ngeunaan

urang

Shanghai MU Tong Toys Co., Ltd.Innovation is the root.Win-win is the foundation

Shanghai Mu Tong Toys Co., Ltd is located in Shanghai Chedun Industrial Park.It is a comprehensive  enterprises which combines R & D, design, manufacture, sale, installation, service together, produces indoor and outdoor recreation equipment.It devotes itself to provide high quality recreational facilities for real estate, kindergartens, streets, communities, parks, hotels, tourist resorts, water parks and all kinds of theme parks.

nempo More

bérita paling énggal

  • Shanghai mutong new water playground world design
    23/05/18

    Shanghai mutong new water playground worl...

    maca deui
  • Big season for water park is comming. The production is very busy now~
    22/05/18

    Big season for water park is comming. The...

    maca deui
  • Mutong water park fiberglass slides project
    22/05/18

    Mutong water park fiberglass slides project

    maca deui
  • Our new installed water amusement playground in USA
    21/05/18

    Our new installed water amusement playgro...

    Mutong offers a variety of design, manufacture and install services to best meet your project needs. Our experienced design staff will assist you from initial creative concepts to complete technical engineered drawin...
    maca deui
  • 18/05/18

    Welcome to our honored guests from Korea!

                  Today,our guests and also partner from Korea visiting the factory in Shanghai Mutong. They’re a very big landscape company which working special for government i...
    maca deui
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key