• banner1-3
  • banner2-3
  • fitness equipment
  • outdoor physical series

Naha Pilih Us

  • sertipikasi

    sertipikasi

    Sakabéh produk anu sertifikasi Sistim ISO9001 kualitas nasional jeung sertifikasi Sistim perlindungan lingkungan internasional ISO14001 jeung sistem kaséhatan penjajahan internasional OHSAS sertifikasi jeung sertifikasi CE persetujuan
  • kaajenan

    kaajenan

    Leuwih taun, MuTong geus miboga loba honors kawas 3,15 Nasional usaha Integritas na AAA démo Unit of Quality, reputasi, layanan dina Cina jeung Cina Innovate Ngaran Brand, sarta Cina Inohong Brand.
  • Serivce

    Serivce

    MU Tong hiburan kaulinan Juara teh root.Win-win teh foundation.We keukeuh on innovating téhnologi meunang pasar jeung nyieun gaya commercialization teknis pikeun nyieun rupa luhur alat hiburan kualitas pikeun konsumén.
  • barang

    barang

    Simkuring gaduh 15 taun pangalaman dina ngahasilkeun alat rekreasi indoor na outdoor sarta kami anu nyieun usaha unremitting ngahasilkeun standar di dunya pangluhurna sarta paling ramah lingkungan, sarta parabot hiburan paling aman.

Ngeunaan

urang

Established in 2003, Mutong is a comprehensive amusement equipment enterprise which focus on developing, designing, manufacturing, supplying and installing indoor and outdoor recreation equipments.
After more than 15 years developing, now MUTONG owns production base with area more than 10,000M2.

Our service:
1,Theme Children park overall plan:We provide service for real estate, kindergartens, streets, communities, parks, hotels, tourist resorts, water parks and all kinds of theme parks all over the world, including project designing, equipments producing and installation.
2,Outdoor playground equipments customized service:Parent-child playground, Company League- building playground.
3,Professional customized slides:We offer customized slides with material stainless steel, fiberglass, plastic, PE and wooden.
4,Indoor playground design:Indoor playground overall plan, product sales and installation.
5,Water park equipments:Water park slides, water splash pads, water features, water sprayers including design, sales, manufacture and installation.

nempo More

bérita paling énggal

  • our new project case, big ocean ball~
    25/06/18

    our new project case, big ocean ball~

    maca deui
  • Canada indoor big slide, devil slide, rainbow slide~
    22/06/18

    Canada indoor big slide, devil slide, rai...

    maca deui
  • New water park project: frog water splash pads, water play features
    22/06/18

    New water park project: frog water splash...

    maca deui
  • Exhibition 2018.5-29-5-31 in Shanghai: The green&Landscaping exhibition.
    04/06/18

    Exhibition 2018.5-29-5-31 in Shanghai: Th...

    maca deui
  • Shanghai mutong new water playground world design
    23/05/18

    Shanghai mutong new water playground worl...

    maca deui
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

WhatsApp Online Chat !