Profil Perusahaan

38a0b9231

Shanghai MU Tong Toys Co., Ltd.Innovation is the root.Win-win is the foundation

Shanghai MU Tong Toys Co., Ltd.is located in Shanghai Chedun Industrial Park.It is a comprehensive  enterprises which combines R & D, design, manufacture, sale, installation, service together, produces indoor and outdoor recreation equipment.It devotes itself to provide high quality recreational facilities for real estate, kindergartens, streets, communities, parks, hotels, tourist resorts, water parks and all kinds of theme parks.

Proyék utama urang téh keur ngawangun sistem produk nu museurkeun kana alat-alat rekreasi Jero na outdoor, sarta bangor benteng, sarta alat-alat ékspansi, sarta gabungan slides, sarta alat-alat kabugaran, sarta taman, sarta komunitas facilities.We nyieun rupa luhur alat hiburan kualitas pikeun produk customers.Our geus hasil diékspor ka leuwih ti 20 nagara jeung wewengkon kawas Eropa, Rusia, Wétan Tengah, Asia Tenggara jeung Afrika, etc.and loba nasabah dipercanten tur muji kakuatan products.Strong urang, ditingkatkeun industri

Simkuring keukeuh on innovating téhnologi meunang pasar jeung nyieun gaya commercialization teknis pikeun nyieun rupa luhur alat hiburan kualitas pikeun konsumén.

Simkuring gaduh 15 taun pangalaman dina ngahasilkeun alat rekreasi indoor na outdoor sarta kami anu nyieun usaha unremitting ngahasilkeun standar pangluhurna di dunya sarta lolobana ramah lingkungan, jeung equipment.Today hiburan paling aman, pasar internasional jeung konsumen beuki merlukeun perlindungan lingkungan sarta syarat kualitas produk, sarta kami diwanohkeun sababaraha téhnologi perlindungan lingkungan jeung alat, sareng terpadu téknologi ngarah di Jabar jeung Cina, sarta pikeun tukang ngaput jeung nyiksikan jeung weld na Polandia kalawan facilities.Having modern rupa-rupa parabot, disederhanakeun platform operasi jeung tanaga profésional, Mu Tong tiasa gaduh teknologi tinggi-tech produksi jeung leuwih produk kualitas luhur anu geus diwangun terus jeung kinerja beredar pikeun pursuing kinerja produk unggulan nu bisa mastikeun kasalametan produk na durability, sarta mingpin inovasi industri jeung Ngaronjatkeun industri .

MuTong kabukti dunya nu eta oge bisa nyieun mujijat produksi modern keur buka dina kerjasama ngembangkeun path.Strategic sustainable ramah lingkungan anyar, kustomisasi profésional.

Branding sok salah sahiji ngembangkeun strategis of MuTong.It ngoperasikeun dina modél bisnis ranté sarta tataman kana kauntungan tangible,-kualitas luhur, konsép jasa efisien pikeun ngalaksanakeun jasa tracking sakabeh téhnologi pikeun produk unggal customer sarta nyadiakeun solusi sakabéh saluareun imajinasi konsumén nurutkeun sarat konsumén, jeung departemén design pre-jualan baris ngalakonan anggaran lengkep nurutkeun sarat tina customer, jeung departemén teknis diobral bakal ngatur rarancang bahan jeung produksi nurutkeun sarat desain, sarta staf rékayasa bakal masang produk dumasar kana perjangjian konstruksi, sarta sanggeus-diobral tanaga pangropéa bakal ngawaskeun proses tur ngajaga produk, sarta aya insinyur profésional pikeun mantuan sadaya waktu.

Lima belas taun pangalaman damel MuTong maénkeun peran ngarah dina garis ieu bisnis jeung nyieun "pesawat pamawa" tina rekreasi parabot brand indoor na outdoor global, sarta ngawangun dunya sorangan di loba dayeuh kawentar tur spot endah di imah na abroad.Among aranjeunna, anu "paradise barudak" proyék ngawengku tempat kaulinan ASD barudak tina Zhejiang Wenling jeung alat rekreasi laut tina Suzhou Xi Lan DE jeung saterusna, sarta parabot kawat tali penyuluhan kali Hangzhou pasagi sarta Fortune Plaza Adventure of Jiangsu Shengze sarta séjén well-dipikawanoh aréa dagang kawas petualangan park.In tambahan, aya ekstensi tali kawat outdoor of Ningbo jeung alat outdoor of Longfeng lahan baseuh Park of Daqing Heilongjiang, jeung tempat kaulinan outdoor Olahraga luang Park of garansi Song Jia Cheng Shou Xi HU.Brand, sarta The pondasi strength.MUTONG dijieun gaya anyar eta sorangan dina garis tina hiburan kaulinan sertifikasi facilities.International Anak jeung ngahargaan Salaku anggota Cina Sporting Barang Federation sarta Asosiasi kaulinan Cina, MUTONG geus nempel pikeun nguatkeun kasadaran manajemén kualitas sarta nerapkeun standar paling stringent kontrol kualitas sarta ngahasilkeun kalawan sumanget ISO, sarta sakabeh produk anu ISO9001 sertifikasi Sistim kualitas nasional sarta ISO14001 internasional sertifikasi sistim perlindungan lingkungan jeung sistem kaséhatan penjajahan internasional OHSAS sertifikasi jeung persetujuan sertifikasi CE, sarta geus ngadegkeun sistem manajemen kualitas kaamanan sarta safeguard ukuran, nu ieu insured ku bangsa asuransi Company Cina.

Leuwih taun, MuTong geus miboga loba honors kawas 3,15 Nasional usaha Integritas na AAA démo Unit of Quality, reputasi, layanan dina Cina jeung Cina Innovate Ngaran Brand, sarta Cina Inohong Brand.MuTong terus dijieun breakthroughs jeung diala prestasi anyar sarta jadi paling kalapa alat-alat rekreasi indoor na outdoor manufaktur usaha jeung hiji merk sareng dampak global kuat.

 Pikeun nyieun reputasi jeung kualitas alus teuing jeung keur ngawangun status perusahaan ku strength.To profésional nyieun era anyar tina inovasi brand.MUTONG nasional bakal nalukkeun pasar na dunya tur bakal ngawangun sacara internasional merek kawentar tur nyieun lingkungan hiburan sehat sarta aman kalawan gagasan seger taya, sarta baris jadi cikal bakal tina desainer jeung pabrik tempat kaulinan barudak di dunya.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

WhatsApp Online Chat !